Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
30.11.2021 Aktuality
Co jsou limitované VIP verze šperků
V názvech některých produktů můžete vidět označení "VIP", které upozorňuje na určitou exkluzivitu. V čem jsou tyto šperky tak výjimečné, že si zaslouž... číst celé
17.11.2021 Aktuality
Vánoční edice krabiček na šperky
Vánoce jsou za dveřmi a pokud vybíráte šperky jako dárek pod stromeček, jistě Vás potěší tyto parádní dárkové krabičky s vánočním dekorem. Od 17.11.20... číst celé
10.09.2021 Aktuality
Přijímáme platby kartou
Platba kartou v e-shopu je pro mnohé zákazníky důležitá možnost. Zároveň jednoduchý a rychlý způsob bezhotovostní platby urychlující následný výdej ba... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Ochrana osobních údajů e-shopu Šperky Štígro - autorská bižuterie www.sperkystigro.cz
    1. Firma Ondřej Šilhánek, se sídlem Hradištní 1194, 537 05 Chrudim, IČ 73769801, zapsaná v Registru živnostenského podnikání. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

      • jméno, příjmení
      • e-mailovou adresu
      • telefonní číslo
      • adresu/sídlo
    2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

      Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

    3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Ondřejem Šilhánkem, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice,
      • Doručovatelem objednaného zboží přepravce PPL CZ s.r.o., sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany,
      • Doručovatelem objednaného zboží přepravce Zásilkovna s.r.o., sídlem Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9,
      • Zprostředkovatelem plateb platebními kartami a bankovními tlačítky společnost ComGate Payments, a.s, sídlem Aupark, Gočárova třída 1754 / 48b, 500 02 Hradec Králové.

      Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@sperkystigro.cz.

    6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.sperkystigro.cz (alias www.autorskabizuterie.cz), užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

          • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
          • základní funkčnosti webových stránek

      • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
      • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
      • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
      • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
      • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
        • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
      • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
      • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
      • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
      • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
      • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
      • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
      • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Verze č.5 - Platnost od 22.8.2021

(změny oproti předchozí verzi: přidání zpracovatele - společnost ComGate Payments, a.s. pro platby kartou a platebními tlačítky bank)

Novinky z našeho blogu

Co jsou limitované VIP verze šperků
30.11.2021 Aktuality
Co jsou limitované VIP verze šperků
V názvech některých produktů můžete vidět označení "VIP", které upozorňuje na určitou exkluzivitu. V čem jsou tyto šperky tak výjimečné, že si zaslouž... číst celé
Vánoční edice krabiček na šperky
17.11.2021 Aktuality
Vánoční edice krabiček na šperky
Vánoce jsou za dveřmi a pokud vybíráte šperky jako dárek pod stromeček, jistě Vás potěší tyto parádní dárkové krabičky s vánočním dekorem. Od 17.11.20... číst celé
Přijímáme platby kartou
10.09.2021 Aktuality
Přijímáme platby kartou
Platba kartou v e-shopu je pro mnohé zákazníky důležitá možnost. Zároveň jednoduchý a rychlý způsob bezhotovostní platby urychlující následný výdej ba... číst celé
Nové řady šperků s minerály - KATKA a KŘIVKY
14.08.2021 Aktuality
Nové řady šperků s minerály - KATKA a KŘIVKY
Rád bych Vám v dnešním článku představil dvě nové řady šperků. Obě mají společné, že jsou vyrobené z mnoha malých kroužků doplněných minerálními korál... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Platební brána ComGate

Proč nakoupit u nás

- nakupujete přímo od výrobce
- vlastní autorská bižuterie
- vlastnoruční výroba
- spolehliví dopravci
- zvýhodněné poštovné dle výše objednávky
- poštovné zdarma od 1200Kč
- kvalitní materiály: elox.hliník, chirurgická ocel
- pravé minerály s patřičným značením
- pečlivá výroba s radostí
- techniku chainmaille miluji
- šperky vyráběné mužem
- bižuterii vyrábím od roku 2006

O špercích Chainmaille

- ruční výroba z malých kroužků
- luxusní a nevšední vzhled
- pro všechny příležitosti
- bižuterní technika chainmaille
- kvalitní materiál a povrch - eloxovaný hliník
- chirurgická ocel pro zapínání, háčky, karabiny
- šperky jsou lehké, pohodlně se nosí
- nečernají
- krásné syté barvy
- hezký lesk
- minimum alergických reakcí

Kontakt:
Šperky Štígro - autorská bižuterie Ondřej Šilhánek
Ondřej Šilhánek
Ondřej Šilhánek
po-pá 17:00-20:00
© Ondřej Šilhánek, 2020-2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.