Vážení zákazníci, blíží se nejvytíženější období roku. Pokud máte zájem o šperky, které nejsou aktuálně skladem, napište mi na e-mail info@sperkystigro.cz - přednostně je vyrobím. Samozřejmě za předpokladu dostupnosti potřebného materiálu.
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Blog
23.07.2022 Aktuality
Velké letní plány na nejbližší týdny
Na jaře jsem začal realizovat stěhování pracovny (informoval jsem na facebooku) a po určitou dobu jsem neměl ani stůl na tvoření. E-shop samozřejmě ce... číst celé
26.02.2022 Aktuality
Spuštění nového věrnostního programu
Dnes Vám představím novinku e-shopu Šperky Štígro. Je určena všem registrovaným zákazníkům, kteří opakovaně nakupují. Velice si vážím Vaší důvěry a js... číst celé
27.12.2021 Aktuality
Co jsou limitované VIP verze šperků
V názvech některých produktů můžete vidět označení "VIP", které upozorňuje na určitou exkluzivitu. V čem jsou tyto šperky tak výjimečné, že si zaslouž... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Ondřej Šilhánek, se sídlem Hradištní 1194, 537 05 Chrudim, IČ 73769801, zapsaná v Registru živnostenského podnikání, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Velké letní plány na nejbližší týdny
23.07.2022 Aktuality
Velké letní plány na nejbližší týdny
Na jaře jsem začal realizovat stěhování pracovny (informoval jsem na facebooku) a po určitou dobu jsem neměl ani stůl na tvoření. E-shop samozřejmě ce... číst celé
Spuštění nového věrnostního programu
26.02.2022 Aktuality
Spuštění nového věrnostního programu
Dnes Vám představím novinku e-shopu Šperky Štígro. Je určena všem registrovaným zákazníkům, kteří opakovaně nakupují. Velice si vážím Vaší důvěry a js... číst celé
Co jsou limitované VIP verze šperků
27.12.2021 Aktuality
Co jsou limitované VIP verze šperků
V názvech některých produktů můžete vidět označení "VIP", které upozorňuje na určitou exkluzivitu. V čem jsou tyto šperky tak výjimečné, že si zaslouž... číst celé
Vánoční edice krabiček na šperky
17.11.2021 Aktuality
Vánoční edice krabiček na šperky
Vánoce jsou za dveřmi a pokud vybíráte šperky jako dárek pod stromeček, jistě Vás potěší tyto parádní dárkové krabičky s vánočním dekorem. Od 17.11.20... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Platební brána ComGate

Proč nakoupit u nás

- nakupujete přímo od výrobce
- vlastní autorská bižuterie
- vlastnoruční výroba
- spolehliví dopravci
- zvýhodněné poštovné dle výše objednávky
- poštovné zdarma od 1200Kč
- kvalitní materiály: elox.hliník, chirurgická ocel
- pravé minerály s patřičným značením
- pečlivá výroba s radostí
- techniku chainmaille miluji
- šperky vyráběné mužem
- bižuterii vyrábím od roku 2006

O špercích Chainmaille

- ruční výroba z malých kroužků
- luxusní a nevšední vzhled
- pro všechny příležitosti
- bižuterní technika chainmaille
- kvalitní materiál a povrch - eloxovaný hliník
- chirurgická ocel pro zapínání, háčky, karabiny
- šperky jsou lehké, pohodlně se nosí
- nečernají
- krásné syté barvy
- hezký lesk
- minimum alergických reakcí

Kontakt:
Šperky Štígro - autorská bižuterie Ondřej Šilhánek
Ondřej Šilhánek
Ondřej Šilhánek
po-pá 17:00-20:00
© Ondřej Šilhánek, 2020-2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz